Kuidas sobiks Peeter Oja ilmatüdrukuks?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ärapanija
Ärapanija Foto: Kanal 2

Seekordses Kanal 2 huumorisaates «Ärapanija» selgus, kes tegelikult tahab saada «Reporteri» ilmatüdrukuks.

Tundub, et vabadussamaas hakkab valmis saama - sellele pritsiti natuke vett peale, et kindlaks teha, kas kannatab. Peeter Oja oli katse suhtes skeptiline ning arvas, et vedelik peaks olema happeline: «Mis seal ikka varjata, vananaise kusi võiks olla.» Oja arvates võiks olla kohtades, mis vett või kust läbi lasevad, eenduvad torud. Kesklinnas on väga vähe purskkaeve ning talvel oleks hea lastel liugu lasta.

Mainekas linnapea Edgar Savisaar astus uisuliitu ning otsekohe valiti uisuliidu presidendiks. «Nüüd ma usun küll, et kõik läheb korda,» ohkas Mart Juur kergendatult. Ärapanijad leidsid veel mitme vana pildi taustalt Savisaare, kes võis Savisaare sugulane olla.

Stuudiot külastas Marek Strandberg (alias Peeter Oja), kes selgitas, mis vahe on kaalikast ja kapsast tulnud peeruenergial.

Kõik ausad inimesed saavad kergendatult hinge tõmmata - tuntud vägivallatseja Voldemar Kuslap on korrale kutsutud. Teatavasti murdis ta sisse korterisse, kus noored jõid teed ning nautisid meloodiaid, misjärel peskis sussiga. Õnneks sai ta teenitud karistuse.

Viimaks selgus, et «Reporteri» ilmatüdruku konkursi uus võistleja on Peeter Oja. Ta esines žürii ees ning pääses järgmisesse vooru.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles