Produtsendid: «Teadmata kadunud» fännid ei tea, mida tahavad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teadmata kadunud tiim - Emilie de Ravin, Damon Lindelof, Carlton Cuse, Terry O'Quinn, Michael Emerson ja Jorge Garcia
Teadmata kadunud tiim - Emilie de Ravin, Damon Lindelof, Carlton Cuse, Terry O'Quinn, Michael Emerson ja Jorge Garcia Foto: Reuters / Scanpix

Põnevussarja «Teadmata kadunud» loojate arvates ei tea fännid, mida sarja viimaselt osalt tahavad.

Tegevprodutsendid Damon Lindelof ja Carlton Cuse ootavad vaatajatelt finaalosa kohta erinevaid arvamusi, vahendab Digitalspy.

«Inimesed ei tea, mida «Teadmata kadunud» finaalist tahavad, mis neid rahuldaks,» sõnas Lindelof. «Kui küsid kelleltki, mis peaks loos juhtuma, et ta rahul oleks, vastab ta: «Noh, ma tahan kõigile oma küsimustele vastuse saada.» Kuid nad ei oska sulle öelda, mis peaks sarja tegelastega juhtuma.»

«Nad isegi ei tea, millistele küsimustele nad vastuseid tahavad,» lisas Cuse.

Cuse avalikustas ka, et on finaalosaga rahul: «See on õiglane moodus, kuidas austada fänne, karaktereid ning kõikide pühendumust sellesse sarja.»

«Loodame, et vaatajad teadvustavad, et see on lõpp ega tunneks, nagu üritaksime vastutusest kõrvale hiilida või jääks mulje, et sari võib veel edasi minna,» rõhutas Lindelof, et sari lõpeb pärast viimast osa.

Kultussarja «Teadmata kadunud» («Lost») kahe ja poole tunnine viimane osa on USA telekanali ABC eetris täna, 23. mail.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles