Eelmise «Eesti tippmodelli» võitja Helina ei saanud Londonis parima vastuvõtu osaliseks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodell" kandidaat
Helina
Pärnumaa, 
15-aastane, 
177 cm
Vähk
"Eesti tippmodell" kandidaat Helina Pärnumaa, 15-aastane, 177 cm Vähk Foto: Aivo Kallas / Kliff & Klaus Stuudio

Nagu võis karta «Ameerika tippmodelli» kogemuse põhjal, kus võitjate karjäär on kujunenud parimal juhul keskpäraseks, pole meiegi saanud tunnistada oma eelmise hooaja modellisaate võitja Helina Metsiku suurt tähelendu.

Nüüdseks on modelliagentuur Premier Helina oma kodulehelt modellide kataloogist kustutanud ning neiu orbiidilt kadunud, vahendab Õhtuleht.

«Me olime Helinaga rahul ja ta oli väga töötas, ent ei saanud Londonis ikkagi parima vastuvõtu osaliseks. Säilitame lepingud modellidega, kelle vastu on meie turul järjepidevalt huvi,» põhjendab Briti tippmodelliagentuuri Premier esindaja Natalia McDonald, miks Helinaga lepingut pikendatud ei ole.

Modelliekspert Beatrice tänavustele finalistidele suurt edu välismaal ei ennusta: «Nad saaksid Eesti raames veidike modellitööd teha, aga ma ei usu, et välismaa agentuur kedagi neist ette võtaks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles