Kurioosum: Tipp ja Täpp kaebasid Elu24 pressinõukogusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp avasid ühise fotonäituse, neid intervjueeris Anu Saagim
Tipp ja Täpp avasid ühise fotonäituse, neid intervjueeris Anu Saagim Foto: Harry Tiits

Tipi ja Täpi mobiilipätsamise saaga jätkub täie hooga. Nüüd on endised seltskonnastaarid esitanud  Elu24, Õhtulehe ja Delfi peale kaebuse pressinõukogus.

Mari-Leen Albers ja Meelis Tomson avaldavad soovi Pressinõukogul juhtida Elu24 tähelepanu antud artiklile SIIN – see on meid laimav ning lugejal võib jääda meist mulje kui kurjategijatest. Me pole vastulauset tänaseni avaldanud, kuna nii soovitas meie jurist ja tööandja.

Oleme seisukohal, et antud veebiartikkel kahjustab meie mainet ning Elu24 on eksinud heade ajakirjandustavade vastu. Palume artikkel eemaldada. Avalikult vabandamist ei soovi!

Elu24 vastus Tipi ja Täpi pretensioonile:

Elu24 on hoidunud omapoolsetest hinnangutest  ja edastanud oma lugejatele vaid turvakaamera salvestuses nähtud ja kuuldud materjali. Eelnevalt oli sama infot jagatud juba ka sotsiaalmeedias.

Olime Tipi ja Täpiga telefoniühenduses pakkudes neile võimalust omapoolseteks kommentaarideks. Täpp andis kommentaari esimesena ja Tipp kordas Täpi öeldut. Lisaks sellele pakkusime võimalust ka videokommentaariks. Tipp ja Täpp olid sellega esialgu nõus, kuid hiljem siiski loobusid.

Sellega seoses kinnitame, et Elu24 pole rikkunud head ajakirjanduse tava ja kahjustanud hagejate mainet.

P.S. Õhtulehe peatoimetaja Väino Koorberg kinnitas Elu24le video avalikustamise päeval, et Albers aka Täpp enam Õhtulehe reporter ei ole. «Mari-Leen Albers töötas Õhtulehe veebitoimetuses katseajaga. Oleme tema töölepingu üles öelnud, kuna leiame, et ta on käitunud ajakirjanikule sobimatult,» kinnitas ka Koorberg.

Tipp ja Täpp on pressinõukogule saatnud pretensiooni ka seoses artikliga:

http://www.elu24.ee/2659482/loe-miks-on-tipi-ja-tapi-vaidetav-vargusevideo-lastevanemate-seas-populaarne

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles