Strippar Marco: tunnen Tipile ja Täpile nende endi rumaluse pärast kaasa

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Tomson aka Tipp ähvardab Twitteris Strippar-Marcot relvaga
Meelis Tomson aka Tipp ähvardab Twitteris Strippar-Marcot relvaga Foto: Fotomontaaž

Staarfotograaf Meelis Tomson aka Tipp aka Bussi-Meelis soovitab Twitteri vahendusel tappa Strippar-Marco.

«Nii loll inimene nagu Strippar-Marco tuleks avalikest ja lugupeetud üritustest väga kaugele hoida! Vajadusel kasutada relva!» piiksub Tipp Twitteris.

Strippar-Marco ajab lapsik ähvardus vaid muigama: «Loodan, et sellisel inimesel pole relva ega relvaluba. Aga samas tunnen neile loomulikult mingis mõttes ka kaasa nende endi tekitatud rumalate apsakate pärast. Nad on hetkel ilmselt meeltesegaduses ega tea mida oma eluga tulevikus pihta hakata.»

«Mul on kahju Mari-Leenust, kes on tänu Meelisele hakanud suliks. Täpp on muidu väga hea ajakirjanik., st oli...

«Aga Meelis Tomson jättis mulle juba saates «Buss» kohtlase mulje... Kuskil kuus aastat tagasi saatis ta mulle kirja portaali Rate.ee kontole, kus tegi ettepaneku mind paljalt pildistada.»

«Otse loomulikult polnud ma sellega nõus ja siis ta käis välja idee pildistada mind PALJALT, AGA ILMA NÄOTA.!!!»

«Ütlesin, et unustagu ära. sest ta on lihtsalt kuulsuste ümber tiirlev väike pervo, kes käitub õelalt ja ei mõtle, et kõik sitt, mida ta  teistele teed tuleb elus ringiga tagasi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles