Reedel toimub Von Krahlis suurejooneline Traumateater

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel toimub Von Krahlis suurejooneline Traumateater - Zahir
Reedel toimub Von Krahlis suurejooneline Traumateater - Zahir Foto: Paul Emmet

Sel reedel, 17. Jaanuaril alustab pidudesari „Featuring:” uut aastat võimsa mölluga – Von Krahli teatri baari lavale astuvad kodumaise underground-roki aadelkonna armastatud liikmed One Dollar Project ja Zahir, et maha pidada raju pidu pealkirjaga „Featuring: Traumateater”.

Reedese õhtu tõmbab toore jõuga käima juba üle 20 aasta Eesti võimsaimat müraseina ladunud Zahir, mis esitab juba tuntud lugudele lisaks ka materjali tänavu ilmuvalt uuelt kauamängivalt.

Ansamblite East Trading Wang, Shelton San ja Pedigree liikmetest koosnev One Dollar Project toob pärast pikemat esinemispausi taas publiku ette oma nägemuse ausast, tõelisest, piirideta rock´n´rollist, mis muusikasõpradel sära silmadesse toob ja jala tatsuma paneb.

Hoiatus! Nõrgematel võib Traumateatri külastamisega kaasneda püsiv erutusseisund koos kätevärinaga! Välistatud pole ka muud hingelised ja füüsilised traumad, mis on tingitud liiga hea rokkmuusika liiga suurest kättesaadavusest.

Lisaks peavad paljud külalised muutma oma tõekspidamisi sellest, mis on ja mis ei ole rokk ning mis on ja mis ei ole vali muusika.

Samas ei ole põhjust Traumateatrit peljata - kohapeal vastavad kõigile tekkivatele küsimustele ning pakuvad hinge- ja muud abi kogenud spetsialistid, kellele ulatavad omakorda plaadimängijate tagant abikäe tuntud helilainetega ravitsejad DJ Hämäläinen ja audiotohtrite grupeering Džuudopoisid.

Aasta esimene tõsisem rokipidu, «Featuring: Traumateater» toimub reedel, 17. jaanuaril Tallinnas, Von Krahli teatri baaris (Rataskaevu 10) algusega kell 22:00. Pilet üritusele maksab kõigile huvilistele kogu õhtu vältel vaid 5 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles