Suri legendaarne Raadio 2 saatejuht

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusringhääling kolis Tallinna kesklinna Kreutzwaldi tänavale 1945. aastal. Vana raadiomaja valmis 1950. aasta alguseks, uus valmis paarkümmend aastat hiljem. Mõlemas majas töötavad Eesti Raadio programmid tänaseni.
Rahvusringhääling kolis Tallinna kesklinna Kreutzwaldi tänavale 1945. aastal. Vana raadiomaja valmis 1950. aasta alguseks, uus valmis paarkümmend aastat hiljem. Mõlemas majas töötavad Eesti Raadio programmid tänaseni. Foto: Mihkel Maripuu

Pühapäeval, 12. jaanuaril lahkus elavate seast Raadio 2 saatejuht ja toimetaja Rein Vader.

Mitu kuud kestnud rasket haigust põdenud Rein Vader ehk kodanikunimega Riho Sepp juhtis raadios rokisaadet Rocka Rolla, vahendab kultuur.err.

Raadio 2 ridades oli ta aga juba 1990ndate alguses tuntud hüüdnimega Tsiklimees.

Läinud aasta suvel, kui Raadio 2 oli kolinud välja oma pikaaegsetest toimetuseruumidest, et vabastada stuudiopinnad remondiks, juhtus Vaderiga õnnetus, mis viis mehe seisundisse, kust kahjuks enam paraneda ei õnnestunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles