«Eesti tippmodelli» teise hooaja võitis Sandra

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» teise hooaja finaalis pistsid rinda Kristine, Monika ja Sandra. Võitjaks kuulutati Sandra, kes sai auhinnaks lepingu maailma ühe hinnatuima modelliagentuuriga Elite Model Management, Cosmopolitani kaanepildi, fotoseeria Halensis ja reisi koos kaaslasega jalgpallimekasse Brasiiliasse.

Tüdrukute viimaseks ülesandeks Eesti tippmodelli võistlusel oli anda endast kõik, et tuua esile cosmotüdruku kõige säravam pool. Nad pidid poseerima ajakirja kaanepildi jaoks. Kui Kristine ja Monikaga läks pildistamine ladusalt, siis

Sandral tekkis ootamatu takistus - valitud kleit ei istunud kohe kuidagi. Pärast kleidivahetust saadi Sandrast kätte aga väga hea pilt ning ta sai kiita selle eest, et ootamatusega nii hästi toime tuli.

Närvesööv ja vastutusrikas ülesanne ootas modellisaate esikolmikut Tallinn Fashion Weekil ja Kuldnõela galal. Tüdrukutel tuli lavale astuda imekaunites kleitides, mille pikad voogavad sabad tekitasid raskusi isegi samal etendusel osalenud professionaalsetele modellidele. Sandra jaoks oli ülesanne eriti raske, sest tal oli kõrge palavik.

Otsustavas väljahääletusvoorus tuli kohtunikele appi saate peaauhinna, aastase modellilepingu välja pannud Elite Model Managementi esindaja, Rootsi tippmodell ja modelliekspert Åsa Stensson.

Kristine kõnnaku kohta arvasid kohtunikud, et see võiks olla sujuvam, enesekindlam ja aeglasem. Lisaks ei saanud ta rütmile päris hästi pihta.

Monika võttis poose liiga kiiresti. Tema jalad ja käed näevad suurepärased välja, kuid ta peab õppima neid paremini tunnetama.

Sandra kõnnak oli kõige sujuvam ja naiselikum. Ta oskas ka poose kõige paremini hoida.

Sandra Cosmopolitani kaanepilt pälvis kohtunikelt vaid kiidusõnu. Sandra oli fotol flirtiv, lõbus, piisavalt terav ja see demonstreeris neiu kauneid kurve.

Kohtunikud otsustasid, et Eesti tippmodelli tiitlit väärib Sandra, kellel on suur potentsiaal kommertsmodellina. Tema suurimaks puuduseks oli kehakaal - ta peaks võtma kas palju juurde või palju alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles