Möllugalerii: erootiline Tantsuparadiis tähistas Vene uusaastat topless-lumehelbekestega!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Seekord sattusid kõik külalised linna oodatuimal üritusel TANTSUPARADIIS ehtsasse tsaari-Venemaale, kus uus aasta võeti vastu suure peo saatel.

Näärivana ja Lumihelbeke tervitasid saabujaid kingituste, maiuste ning tervitusnapsuga. Vahetult enne uue aasta saabumist lõbustas pidulisi aadellik DREAMGIRLS erootiline tantsushow Peterburist laulude ja tantsudega, kus hea haldjas pöörles taevas õnne hobuseraua sees, pannes kogu saali õhku ahmima ning õuenarrid Peterburi BARINOV SHOW-st näitasid kangelaste jõudu.

Uue aasta sümbol - sinine hobune - külvas rahva üle terveks aastaks kulla ja õnnega. Seksuaalsed TOPLESS Go-Go lumehelbekesed haarasid kõiki kaasa maagilisse unistuste maailmasse.

See kõik oli kokku tõelise vene moodi aastavahetuse tähistamise ja unistuste elluviimise atmosfäär, kus ootas ees laviin jaanuari pehmet lund, tants peokuuse ümber, kuldsed šampusepiisad, kingitused ja maiused.

Õhtu peavõrgutajad olid DJ Deniss Karabljoff ja DJ Sonic.

Järgmine TANTSUPARADIIS toimub laupäeval, 8.märtsil club HOLLYWOOD-is (Vana-Posti 8, Tallinn), kus tähistatakse TANTSUPARADIISI viiendat SÜNNIPÄEVA ja sellega koos ka kõigi naiste seas kauaoodatud NAISTEPÄEVA üllatusterohke programmiga Venemaalt. Müügis ainult 1000 piletit ja saadaval 30 protsendilise soodustusega kuni 4. märtsini kõigis Piletilevi müügipunktides või internetis. Rohkem infot ametlikult kodulehelt www.trai.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles