Scarlett Johansson vihastas prantslaste halbade kommete peale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: Scarlett Johansson attends the "Don Jon" New York premiere at SVA Theater on September 12, 2013 in New York City.   Rob Kim/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: Scarlett Johansson attends the "Don Jon" New York premiere at SVA Theater on September 12, 2013 in New York City. Rob Kim/Getty Images/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Rob Kim/AFP

Näitlejanna Scarlett Johansson, kes kolis koos prantslasest kihlatu Romain Dauriaciga mullu mehe kodumaale, imestab kohalike ebaviisakuse üle.

Johansson rääkis David Lettermani jutusaates: «Olen pärit New Yorgis ja pean ennast heaks kõndijaks. Arvasin, et selles Prantsuse provintsilinnakeses inimesed ei käi jalgsi, kuid ma eksisin.»

Näitlejanna sõnul on aga seal jalutamine ebamugav, sest inimesed jõllitavad häbitult tema keha.

«Nad lihtsalt vahivad mind, kui nad vastu tulevad. Nüüd olen hakanud poole kvartali pealt neile vastu jõllitama. Olen inimestega väga agressiivseks muutunud. Mul suva! Jumala pärast, ma olen ju superkangelane,» seletas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles