Poistebänd Winny Puhh sõidab Hollandisse mahukale festivalile Eestit esindama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh.
Winny Puhh. Foto: Kristjan Oden / ETV

Juhul kui juhtud jaanuaris olema Hollandis Groningenis, siis tasub läbi astuda 15-18. jaanuaril toimuval suurelt festivalilt Eurosonic Noorderslag, mis tutvustab maailmale Euroopas tegutsevaid muusikaartiste.

Mahukas festival Eurosonic Noorderslag on aidanud läbilööki saavutada sellistel maailmakuulsatel artistidel ja ansamblitel nagu James Blake, Bastille, C2C, Lykke Li, The XX ja paljud teised, vahendab festivali koduleht.

Suurel festivalil astub üles ligi 300 artisti, nende seas ka kaks bändi Eestit esindamas.

Nimelt pakivad oma kohvrid sel kuul Hollandi poole teele mürglibänd Winny Puhh ja rokki viljelev Elephants from Neptune.

Põlvast pärit poistebänd Winny Puhh mürgeldas eelmisel aastal usinalt Eesti Laulu konkursil, aga Eurovisioonile sõitis Eestit esindama siiski malbe Birgit Õigemeel.

Leht kirjutab, et bändi üks suurimaid hitte on lugu «Nuudlid ja hapupiim» ning neil on kaks trummarit, kes vahel pea alaspidi laes pilli mängivad.

Loomulikult on ansambel kuulus ka oma pööraste esinemiskostüümide pärast.

R2 Aastahitil tunnustust saanud Elephants from Neptune'i kohta kirjutab sait, et tegemist on paljukõneldud bändist, kes on soojendanud nii Kaiser Chiefs'i kui ka Red Hot Chili Peppersit.

Inglise veebisait «Drowned in Sound» on nad isegi nimetanud parimaks bändiks Eestist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles