Teismelise kummaline Twitteri sõnum tõi palju vaenlasi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teismelise kummaline Twitteri sõnum tõi palju vaenlasi
Teismelise kummaline Twitteri sõnum tõi palju vaenlasi Foto: SCANPIX

USA teismeline Safiyyah Nawaz kirjutas 1. jaanuaril Twitteris, et Maa on nüüd ametlikult 2014 aastat vana.

Ta sai sõimata ja palju vaenlasi, edastab Yahoo News.

Nawaz tahtis oma sõnumiga vaid nalja teha. Sõnum hakkas sotsiaalmeedias kiiresti levima ning seda jagati Twitteris ligi 15 000 korda.

Aasta tagasi levis Twitteris palju selliseid sõnumeid, mis ei olnud mõeldud naljana ja see võis tekitada nüüdse liigtõsise reaktsiooni.

Esmalt kommenteerijad lihtsalt ütlesid, et Maa on märgatavalt vanem kui Nawaz arvab. Siis aga muutusid kommentaarid vägivaldseks, tal soovitati end ära tappa ning teda sõimati litsiks.

Tüdruk hoidis sõimulaviini ajal pea külma ja jätkas omapoolsete irooniliste kommentaaride kirjutamist.

«Õppisin sellest palju. Eelkõige seda, et internet on alatine ning Maa vanus on umbes 4,54 miljardit aastat,» edastas ta Twitteris uue sõnumi.

Ta lisas, et kasutab olukorda ära ja paljastab saladuse. Nimelt on tal plaanis osaleda 2036. aastal USA presidendivalimistel räppar Snoop Lioni asepresidendikandidaadina.

Nawaz sai skandaaliga tuhandeid uusi järgijaid. Ta loodab, et enesetapule ärgitaja annetab raha Maailma Loodusfondile või Süüria kodusõjas kannatanutele.

Kõige tipuks edastas Nawazile Twitteris sõnumi ka Snoop ise ning lubas, et annab talle piletid oma kontserdile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles