David Bowie, Björki, Stingi ja George Michaeli looming kõlab Õllesummeri džässiaias

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marten Kuningas
Marten Kuningas Foto: Õllesummer

Festivali Summer 2010 jazz-muusika alal kõlavad tribuutkontserdid maailma tippartistide loomingust eesti juhtivate artistide esituses. Marten Kuningas esitab David Bowie, Tuuli Taul Björki, Mikk Saar Stingi ja Rolf Roosalu George Michaeli tuntuimaid hitte.
 

«Esmakordselt võtab festival ette jazz'i- ja veiniaias niivõrd ambitsioonika kontsertide seeria,» sõnas Summer 2010 peakorraldaja Marje Hansar.

«Kõigil festivali päevadel on lavale toodud hoolikalt ette valmistatud eksklusiivsed tribuutkontserdid, kus on kokku pandud rikka ja huvitava loominguga maailmastaar ja tema laulude sobivaim esitaja eesti lauljate hulgast,» lisas Hansar.



David Bowie tribuutkontserdi esitaja Marten Kuningas ütles, et tal on soov tutvustada laiemale kuulajaskonnale David Bowie loomingut 1970. aastatest. «Minu jaoks on see suur ja vastutusrikas väljakutse, mis mind artistina kindlasti arendab,» ütles Kuningas. «Väga erutav on professionaalse bändiga mängida nii geniaalset muusikat,» lisas laulja.



Jacob`s Creek jazz'i- ja veiniaias toimub igal festivalipäeval veel lisaks põnevaid suvekontserte jazz'i- ja blues'i-vallast. Oma oskused ühendavad basskitarrimängijad Raul Vaigla ja Ndjoba Senegalist. Kunstiliste videoinstallatsioonidega illustreerib oma kontserti Villu Veski.



Summer 2010 selleaastased peaesinejad on skandinaavia rokkstaar HIM 15. juulil, elektroonilise popi hetke kuumim nimi maailmas Calvin Harris 14. juulil ning pop- ja glämmroki megastaar Scissor Sisters 16. juulil.

Festival on löönud käed ansambliga Terminaator, kes toob pealavale eesti artistide seni keeruliseima tehnilise lahendusega show «Tuli ja jää».


Festival Summer 2010 @ Õllesummer on Eesti suurim vabaõhusündmus, mis toob Tallinna Lauluväljakule igal aastal kokku 70 000 kuni 80 000 pidulist.

Tänavu toimub Summer 14.-17. juulini.

Piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti.



Lisainfo:

www.ollesummer.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles