Butterfly lounge meeskond viskas heategevuse nimel riided seljast ja poseeris Ardo Kaljuveele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ulakad Kaunitarid Butterfly lounge'is
Ulakad Kaunitarid Butterfly lounge'is Foto: Butterfly lounge'

Butterfly lounge alustab uut aastat hea peo ja heade tegudega - Butterfly meeskond viskab riided seljast!

Just nii valminud fotodest on Butterfly koos sõprade abiga kokku pannud 2014. aasta kalendri, mille müügist saadav tulu annetatakse kogu ulatuses Nõmme Emade ja Laste Varjupaigale.

Fotode autor on tunnustatud fotograaf Ardo Kaljuvee, jumestuse eest on hoolitsenud Kristi Petolai. Õla on alla pannud ka veebilahenduste agentuur Burst Agency ning trükikoda SYS Print. Varjupaigale on projekti raames annetanud Monin siirupid ning Cafe Noir.

«Nõmme Emade ja Laste Varjupaik on väga tänuväärne, hubane ja kahtlemata vajalik koht paljudele emadele, kellel on erinevatel põhjustel vaja ajutist elukohta ning võimalus neid toetada on meile suur rõõm.

Oleme ise sealse elukorralduse ja muredega kohapeal tutvunud ning oleme kindlad, et meie kogutav raha jõuab headesse kätesse ning on neile naistele abiks. Lisaks on meil hea meel võimaluse üle edasi anda sõnumit, et Nõmme Emade ja Laste Varjupaik on meeldiv ja südamlik koht, kuhu pöördumist ei peaks pelgama ükski raskesse olukorda sattunud ema,» ütleb Butterfly teenindus- ja programmijuht Getter Raidam.

Laupäeval, 4. jaanuaril kell 21.00 ootab Butterfly kõiki kokteilisõpru kalendriga tutvuma ning mõnusat õhtut veetma!

Külalisi tervitavad DJ Erkki Sarapuu, Violina kaunitar Johanna Marie Ainomäe ja Absolut Vodka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles