Mõisnik Eerik-Niiles Kross oma esimese äri rajamisest: olin linna kõige nunnum müügimees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome Vabariigi iseseisvuspäeva puhul korraldas Soome suursaadik Eestis ALEKSI HÄRKÖNEN ja proua TARU HÄRKÖNEN saatkonnas vastuvõtu. Pildil on hetk vastuvõtult. EERIK-NIILES KROSS ja ENN ANUPÕLD
Soome Vabariigi iseseisvuspäeva puhul korraldas Soome suursaadik Eestis ALEKSI HÄRKÖNEN ja proua TARU HÄRKÖNEN saatkonnas vastuvõtu. Pildil on hetk vastuvõtult. EERIK-NIILES KROSS ja ENN ANUPÕLD Foto: Peeter Langovits

Edukas ettevõtja ja mõisnik Eerik-Niiles Kross teenis oma esimese raha kuueaastaselt.

«Ma pole praegu päris kindel, kas äriplaan tekkis mul iseseisvalt või aitasid tädid sellele kuidagi kaasa, aga ühesõnaga tulin lagedale plaaniga, et hakkan aiavärava ees meie aias kasvavaid marju müüma,» räägib Kross Buduaarile.

Pisike Eerik mõistis kiiresti oma konkurentsieelist mõnisada meetrit jaama pool tegutsevate Keila vanatädikeste ees: «Sest olgem ausad, ma olin kindlasti linna kõige nunnum müügimees.»

Äri läks poisil hästi ja raha tekkis nii palju, et saaduste omanikest vanatädid otsustasid suurema summa siiski omale jätta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles