Sky Plus leidis suurima The Suni fänni

Elu24
, meelelahutustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun esinemas Von Krahli teatris Tallinn Music Weeki raames üritusel «Rabarock presents»
Tanel Padar & The Sun esinemas Von Krahli teatris Tallinn Music Weeki raames üritusel «Rabarock presents» Foto: Jelena Rudi

Laupäeval selgus Club von Überblingenis raadio Sky Plus 13. sünnipäeval ansambli The Sun suurim fänn, kelleks osutus Kerttu Jallai.

Laupäeval selgus Club von Überblingenis raadio Sky Plus 13. sünnipäeval ansambli The Sun suurim fänn, kelleks osutus Kerttu Jallai.

Aprillis kuulutas Sky Plus välja fänniotsingud, kus tuli teada anda oma sõbrast või sõbrannast, kes võiks nimetatud tiitlile kandideerida. Laekus üle 300 kirja, soovitati nii mehi kui naisi, vanuses 2-47 aastat. Žhürii valis välja ühe kandidaadi, kes osales enda teadmata piilukaamerashows. Päevi kestnud filmimistes sattus fänn situatsioonidesse, kuhu olid segatud ka maskeeritud bändiliikmed. Kogu tegevus salvestati ning ülesvõtteid oligi võimalik vaadata raadio sünnipäeval. Võitja Kerttu Jallai võis hämmastusega näha, kuidas hiljuti SPAs käies oli tema mudaprotseduuride läbiviijaks tegelikult Tanel Padar, kohvikus teenindajaks bändi trummar Borka ning taksojuhiks kitarrist Danel Pandre.  

Suurimaks fänniks kuulutatud Kerttu Jallai on 20-aastane Võrust pärit neiu. Tegemist on agara fänniga, kes on käinud lugematul arvul The Suni kontsertidel ning kogunud endale suurel hulgal The Suni fännikraami. Seda kroonib nüüd lisaks suurima fänni tiitlile ka hinnaline kunstnik Martin Saare valmistatud maal, kus kujutatud bändi liikmeid ja fänni ennast.

Kerttu Jallai tegeleb agaralt ka korvpalliga. Ta on valitud naiste meistriliiga resultatiivseimaks mängijaks ning siirdub järgmisel hooajal Soome Lappeenranta Catzi ridadesse. Kerttu võitis lõppenud hooajal Eclexi naiskonna koosseisus Eesti meistritiitli ja karika. Jallai kuulus Eesti meistrivõistlustel kuldmedali võitnud naiskonda ka 2007. ja 2008. aastal, mullu sai ta hõbemedali. Põhihooajal viskas ta keskmiselt 25 punkti ja võttis 12,1 lauapalli mängus.

Videokokkuvõtet suurima fänni otsingutest on võimalik juba peatselt vaadata raadio Sky Plus Youtube'i lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles