Hittblogi Estonian Moments võttis kokku 2013. aasta tähtsündmused Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh rokkis Rock Cafes
Winny Puhh rokkis Rock Cafes Foto: Jelena Rudi

Eestit naljapiltidega kirjeldav blogi Estonian Moments tegi kokkuvõtte 2013. aasta tähthetkedest.

Plussid: Miinimumpalk tõusis viimaks 320 euroni ja tänu Ansipile saame me endale lubada veel paar pudelit õlut. Tallinnas on nüüd tasuta ühistransport, ehkki mitte kõigile. Veel üks «Eesti» start-up TransferWise kogus populaarsust ning Eesti ja Soome sõlmisid esimese rahvusvahelise e-lepingu. Huvitav, millest saab järgmine Eesti e-projekt? Palun tehke midagi majandusega!

Miinused: Eesti eurolaul ei avaldanud muljet ja vaid paar riiki hääletasid selle poolt, kuid vähemalt edestas see Läti ja Soome laulu. Papa Edgar jätkas Tallinna valitsemist; jumal teab, kui palju maksumaksja raha raisati kasututele projektidele, kui palju kordi kuritarvitati võimu ja kui paljud eestlased lahkusid kodumaalt, et muljalt paremat elu otsida. Sellest hoolimata võiks eestlased oma riigi tulevikku optimistlikult suhtuda ja panustada nohikute uude põlvkonda - nemad on need, kes suudavad asju muuta ja seda väikest e-riiki edasi viia.

Järgneb veel seitse ehedat Eesti hetke, mis võtavad kokku aasta 2013:

1. Winny Puhhi eepiline «Meiecundimees üks Korsakov läks eile Lätti». Kahju, et Eurovisiooni publik ei näinud seda pöörast etteastet. Need kutid oleks pannud eurooplased vähemalt mõtlema, mis sorti loomad need eestlased olla võiksid.

2. Vega rakett, mis viis orbiidile esimese Eesti satelliidi ESTCube-1. Keegi ütles, et tegelik põhjus, miks ESTCube-1 orbiidile lennutati, oli kontrollida, kas Tallinna löökaugud paistavad ka kosmosesse ära.

3. Kristiina Ojuland süüdistas Ansipit e-hääletuse pettuses. Tundub, et Papa Edgar pole ainus, kes manipuleerida oskab!

4. Novosjolov ja Beljajeva võitsid vehklemise maailmameistrivõistlustel kuldmedali. Vaadake ja pange tähele, Eesti hokitiim! Nii tuleb asju ajada!

5. Robbie Williams esines Tallinnas. See oli tõeline Jeesuse teine tulek!

6. Vassiljev lõi Hollandi vastu imelise värava. Kui poleks olnud seda tropist kohtunikku, kes leiutas lisaajal Hollandile karistuslöögi, oleks võinud toimuda ajalooline võit.

7. IRLi korraldatud poliitilise geriljaturunduse meistriteos kaugjuhitavad drooni näol. Tõeline tsirkus, mis siin muud öelda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles