Milline «Tujurikkuja» sketš oli parim? Lisatud kõik videod!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tujurikkuja
Tujurikkuja Foto: ERR

ETV rõõmustas aastavahetusel vaatajaid kuuendat korda Ott Sepa ja Märt Avandi juhitud kõmulise, piire kompava huumorisaatega «Tujurikkuja».

Esimeses klipis tögas «Tujurikkuja» Meremuuseumi «Titanicu» näitust, tuues paralleele Estonia katastroofiga.

Uus reklaam kõlas nõnda: «Kas sulle meeldis rändnäitus «Titanic»? Kas sind paelub tuhandete inimeste kohutav ja üheaegne tragöödia? Siis võta kurss Meremuuseumile, kus avab visiiri ka uudne näitusshow «Parvlaev Estonia - unustamatu suplus»!

Pea 20 aastat lebas Estonia rahus oma märjas hauas, kuni meie ta üles tõstsime! Eksklusiivsete eksponaatitega väljapanek pakub lusti ja meelelahutust kogu perele.

Tutvu reisijate isiklike esemetega - botas, kassettpleier Sanyo, kamm! Roni mööda standardlahendusega treppi, mis viis parvlaeva kolmanda korruse vahetekilt neljandale korrusele. Lastebasseinis veealune peitusmäng «Leia üles kapten Piht!».»

Saate lõpetas sketš Edgar Savisaare räpist.

Milline sketš meeldis Sulle enim? Kas mõni puudutas ka tundlikku närvi? Kuidas sai «Tujurikkuja» tiim hakkama eelmiste aastatega võrreldes?

Vaata videoid allpool:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles