TV3 tähetarkade saates esineb astroloogide kahurvägi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna Maria Makko ja Edda Paukson
Anna Maria Makko ja Edda Paukson Foto: TV3

Täna, aasta viimasel õhtul, pakub TV3s põnevust tulevikku piiluv saade «Mida toob aasta 2014?». Anna-Maria Makko juhtimisel astuvad kaamera ette tuntud astroloogid ning ka erikülalised.

«Inimestest, kes selles saates kord aastas kohtuvad, on kujunenud juba väike sõpruskond, seega on mõnus ootusärevus sees, kui intervjuusid kokku lepin,» märkis saate juht ja toimetaja Anna-Maria Makko.

Saates, kus tuleva aasta piirjooni ja iseloomu selgitavad Eesti tuntuimad astroloogid, astuvad seekord üles ka kirjanik Kati Saara Vatmann ja dotsent Linnar Priimägi, kel on oma seos algava hobuseaastaga. Lisaks majanduse-, poliitika- ja ilmaülevaatele toob Edda Paukson kõigile kaheteistkümnele tähemärgile välja olulisemad märksõnad ja juhised ning algava aasta moeülevaate eest vastutab stilist Ženja Fokin.

«Mul on suur rõõm tõdeda, et tähetarkade saade on TV3 programmis aastalõpu üks populaarsemaid. See paneb veel eriliselt pingutama, et saade võimalikult mitmekülgne tuleks. Tore on pisipoja kõrvalt üle poole aasta taas mikrofoni hoida, väikemehel on olnud sama põnev kui emal, ta käib kaasas nii võttel kui ka montaažis,» lisab Anna-Maria Makko.

«Mida toob aasta 2014?» on TV3s täna kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles