Naine andis ta armuafääri paljastanud mobiilsidefirma kohtusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine andis ta armuafääri paljastanud mobiilsidefirma kohtusse
Naine andis ta armuafääri paljastanud mobiilsidefirma kohtusse Foto: SCANPIX

Kanadas andis üks naine mobiilisideteenuseid pakkuva firma kohtusse, kuna ta abikaasa sai telefoniarve abil teada, et tal on armuke.

35-aastane Gabriella Nagy tahab kohtu kaudu Rogers Wireless firmalt saada ta eraelu paljastamise ja lepingu rikkumise eest 600 000 Kanada dollarit (7,2 miljonit krooni), kirjutab The Telegraph.

Nagy sõnas kohtus, et ta palus firmal saata sideteenuste arve tema nimele. Firma lisas naise mobiilikasutamise eest tekkinud summa perepaketi arvele, mis saadeti mehe nimele.

Naise abikaasal tekkis kahtlusi, kui ta kõnede väljavõttest nägi, et naine on helistanud pidevalt ühele teatud numbrile. Mees helistas sellel numbril ja sai naise armukeselt teada, et neil on suhe.

 Mees jättis naise ja nende kaks last maha.

 «Mu armusuhe on lõppenud. Mind ei kurvasta mitte selle lõppemine, vaid asjaolu, et mobiilsidefirma selle päevavalgele tõi. Ma usaldasin sellele firmale enda kohta konfidentsiaalset informatsiooni, kuid nad ei suhtunud sellesse respektiga,» selgitas Gabriella Nagy.

 Rogers Wireless sõnas, et perepaketi lepingus oli kirjas, et pereliikmed saavad ühise arve.

 «Me ei ole vastutavad oma klientide tujude eest. Arvame, et abielule ei teinud meie arve lõppu, vaid see oleks võinud juhtuda ka ilma meie saadetud arveta,» selgitas mobiilsidefirma esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles