Aasta viimane Babulja pidu oli ekstra magus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval, 28.detsembril hullutas selle aasta viimane Babulja Lounge Deja Vu-s.

Aastalõpu lähenedes saabus meeletule vene peole hulgaliselt kaunitare ja härrasmehi, kes nautisid lõbusat ja ehedat vene peo atmosfääri kuni varahommikuni. Babulja on ainuke pidu Tallinnas, kus võib kohata kõige kaunimaid naisi ja nautida kõige temperamentsemat pidu!

Babulja on populaarsust kogunud juba üle seitsme aasta, seda nii eestlaste, välismaalaste kui ka venelaste hulgas. Babulja on meeletu pidu, kus šampanja voolab ojadena, esitletakse parimad a la carte toite ja karge viin ei lõppe enne tulede põlema panemist.

Babulja peo tegid eriti magusaks punase-valge triibulised kommineiud, andes peole eriti vallatu maitse ja lisades särtsu. Magusate kommineiude show kogus tuure suurel pealaval, pildudes lõbusad pidulised üle särava kullapuruga.

Järgmine särtsakas Babulja juba uuel aastal jaanuarikuus, kuid sellel reedel, 3. jaanuaril maitsvate kokteilidega Cocktail Party.

Laupäeval 4.jaanuaril aga lõbus Sweet Life «Swingers Special».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles