Mida head pakub aastavahetusel ETV?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja vorstid «Tujurikkujas»
Ott Sepp ja vorstid «Tujurikkujas» Foto: ETV

ETV 31. detsembri päevasest kavast leiab alati eestipärast ja aegumatut, nii ka seekord, mil vaatajaid rõõmustab telelavastus «Pisuhänd». Õhtuse kava esimeses pooles teeb «Aktuaalne kaamera» aastast kokkuvõtte. 

Meeleolukas pikk telepidu toob eetrisse Robbie Williamsi kontserdi tänavusest suvest Tallinna lauluväljakul.

Vaatajate ees on ka suur hulk kodumaiseid armastatud näitlejaid, muusikuid, nalja- ja šõumehi, keda näeb oodatud aastalõpusaadetes ja pidulikku meeleolu kandva peo käigus, kuhu tehakse lülitusi saadete vahel. Õhtut viivad läbi Katrin Viirpalu ja Peeter Oja. 

Teiste hulgas astuvad üles Marju Länik, Anne Veski, Tanel Padar, Ott Lepland, Birgit Õigemeel, ansamblid Põhja-Tallinn, Traffic ja Smilers, aga ka Eesti parimad püstijalakoomikud jpt. 

Veel plaanib ETV vaatajatele näidata, kuhu on tänaseks päevaks oma eluga jõudnud sarjast «ENSV» tuttavad baarmenid Illar ja Ats. Omal kohal on saated «Õhtusöök ühele», «Õnne 13» aastalõpp, «Edekabel», «Rohke Debelaki libauudised» ja muidugi oodatud «Tujurikkuja». 

Pärast südaööd on eetris hea valik muusika- ja naljasaateid. 

1. jaanuaril näeb ETV vahendusel traditsiooniliselt Viini filharmoonikute esinemist ning Eesti Kontserdi uusaastakontserti. Aasta esimese kodumaise mängufilmina tele-esilinastub pärast õhtust «Aktuaalset kaamerat» Ilmar Raagi «Eestlanna Pariisis».

ETV2 aastavahetuse programmi hoiavad üleval igitoredad Eesti vanemad mängufilmid «Keskpäevane praam», «Šlaager» ja «Don Juan Tallinnas». Kavva mahub ka hulk telelinastamata kodumaiseid lühifilme nagu «Tasuja», «Gracias a la vida» jt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles