Selgusid saate «Eesti tippmodell» finalistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti tippmodelli neli viimast - Sandra, Olga, Monika ja Kristine
Eesti tippmodelli neli viimast - Sandra, Olga, Monika ja Kristine Foto: Kanal 2

Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» finaalis võistlevad Kristine, Sandra ja Monika, kellest üks saab lepingu maailma ühe hinnatuma modelliagentuuriga Elite Model Management.

Fotograaf Laura Kallasvee seadis neiud silmitsi kahe väljakutsega korraga - poseerida tuli koos madudega ning ihualasti.

Kõige suurema šoki sai sellest Kristine, kes kirjeldas, kuidas ta seitsmeaastasena metsas marju korjates madu kohtas.

«Olin sellises paanikas, et ema pidi mind metsast kätel välja kandma,» meenutas Kristine. «Hiljem ütles ema, et lähme uuesti metsa, sinna, kus madusid pole. Kuid seal juhtus samasugune olukord. Sellest ajast peale kardan madusid väga.»

Häiritud oli ka Sandra: «Muidugi on see rõve ja hirmus.» Fotosessiooni lõpuks leppis ta roomajaga aga ära, silitas teda ja tunnistas, et tegelikult pole ta üldse hirmus.

Monikale paigutati vonklev elukas otse näkku. «Mul oli kõige agressiivsem madu. Ta oli küll kõige väiksem, aga siples ringi ja oli mul suus ja silmades,» ütles Monika.

«Ma võiks ka nutta ja paanikasse minna, aga seda ma ei teinud,» ültes Olga. «Ma kuulsin seda häält, kuidas ta kakas. See oli nii vastik! Ma kartsin, et ta teeb selle mulle kõrva!»

«Sandra ja Olga hirmutasid ussil kõhu lahti!» naeris Monika.

Teisel fotosessioonil pidid tüdrukud poseerima Magnumi jäätisega, inspiratsiooniks Hollywoodi staarid. Pealtnäha lihtne ülesanne osutus üllatavalt keeruliseks.

Sandral oli paha tuju ja ta ei osanud sellega toime tulla. «Ma ei oska selle jäätisega midagi teha!» kurtis ta.

Fotograaf Graham Mitchelli hinnangul oli kõige vähem fotogeenilisem Monika. «Kui valiksin jäätisele reklaamnäo, oleks see Kristine,» sõnas Mitchell.

Kolmandas ülesandes tuli tüdrukutel end sõnaliselt väljendada ja maniküürtoodet reklaamida. Keelebarjääri tõttu olid kõige suuremas hädas Kristine ja Olga.

«Ma oleks valmis ämblikega pildistama, palun tooge maod uuesti siia, pange mind tantsima... ma ei taha rääkida!» ahastas Olga.

Viimane keelt sõlme ajav ülesanne anti tüdrukutele kohtunike ees - nad pidid kiiresti ette lugema moemaailmast tuntud nimesid ja termineid. Selgus, et enamikku neist polnud nad kunagi kuulnud...

Kohtunike hinnangul sai seekordses saates kõige paremini hakkama Kristine. Välja langes Olga ning seega võistlevad peaauhinna eest Kristine, Sandra ja Monika.

Vaata Kanal 2 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles