Täna «Eesti tippmodellis» – ihualasti modellid poseerivad madudega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti tippmodell" teise hooaja osalejad
"Eesti tippmodell" teise hooaja osalejad Foto: Gunnar Lilles

Täna peavad «Eesti tippmodelli» osalejad ületama kaks hirmu korraga – poseerima madudega ja tegema seda ihualasti. Tänase osa lõpus selguvad ka saatesarja kolm finalisti, kellest üks saab modellilepingu maailma ühe hinnatuima agentuuriga Elite Model Management.

Tippmodelliks pürgijaid on võistlustulle jäänud vaid neli. Fotograaf Laura Kallasvee otsustab neiud silmitsi seada kahe väljakutsega korraga - poseerida tuleb koos madudega ning ihualasti.

Kõige suurema šoki saab Kristine, kellel on juba lapsepõlvest madudega ehmatavaid kogemusi. Ka Sandra, Monika ja Olga on fotosessiooni eel närvilised. Abiks ei ole ka madude omaniku «lohutussõnad», et üldiselt ei tohiks tema hoolealused kedagi hammustada, kuigi mõnikord harva võivat nii siiski juhtuda.

Ometi ei pääse tüdrukud ebameeldivast üllatusest kui neile partneriteks antud maod pildistamise ajal ootamatult keha kergendada soovivad.

Saate teine fotosessioon on Hollywoodi staaridest inspireeritud jäätisereklaam, mis tundub tüdrukutele pealtnäha imekerge, ent osutub hoopis jahmatavalt keeruliseks.

Jäätisega meelalt poseerida ning seejuures hea maitse piiridesse jääda on ülesanne, millega igaüks kahjuks toime ei tule - välismaalt saabunud tippfotograafi arvates sobinuks mõne neiu sooritus pigem pornofilmi.

Kolmaski ülesanne kujutab endast reklaami, kus tüdrukutel tuleb taas sõnaliselt end väljendada ja maniküürtoodet reklaamida.

Väljahääletusvoorus lõpeb seegi kord ühe tüdruku teekond ning selgub saatesarja kolm finalisti.

Et lahkuma pidav neiu pidas end ise vaieldamatuks favoriidiks ja jättis sellise mulje ka konkurentidele, tuleb kohtunike otsus kõigile külma dušina.

Juba järgmisel nädalal on aga enne glamuurset finaalsaadet eetris põnev tagasivaade lõppevale «Eesti tippmodelli» hooajale. Kohtume uuesti kõigi saatesarja osalejatega, kes paljastavad nii telgitaguseid saladusi kui ka modellimaja intriige.

«Eesti tippmodell» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast saadet Eesti suurperest - «Jane ja Urmet pluss 10».

«Eesti tippmodell täiega» on Kanal 11 eetris kohe pärast põhisaadet Kanal 2s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles