Selena Gomez hurjutas küberkiusajat: minu fännid ei tee selliseid asju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selena Gomez
Selena Gomez Foto: SCANPIX

Lauljatar Selena Gomez pahandas oma Instagrami lehel kasutajaga, kes kiusas suitsiidset fänni.

Gomez oli vapustatud, kui ta nägi kasutaja @keylimegomez pilti oma armiga käest, mille all oli kommentaar kasutajalt @selinagomesfan, kes õhutas: «Lõigu, lõigu, lõigu!»

@keylimegomez kirjutas pildi juurde: «Tahan lihtsalt surra, et see kõik lõppeks. Tunnen end täiesti väärtusetuna. Mul on raske inimesi ignoreerida.»

Gomez oli fänni õelast kommentaarist šokeeritud ja kirjutas: «See on kohutav! @selinagomesfan - minu fännid ei tee seda teistele! Ma ei kiida sellist asja heaks ja sa ei peaks enam minu fänn olema. Minu toetan ainult armastust, enesekindlust ja lahkust.»

Selena jätkas: «Mu armas @keylimegomez, sa oled kaunis just sellisena, nagu sa oled. Ära enam seda jama ürita, okei? Armastan sind liiga palju, et sa seda tegema peaksid. PS. Kõigile mu fännidele - ärge arvake, et niimoodi on tore tähelepanu püüda. See on lihtsalt vale. Armastan teid nii, nagu olete.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles