2013. aasta kõige rumalamad kriminaalid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
24-aastane näotätoveeringuga Adam Roberts käis vargil 28 Illinois' laohoones
24-aastane näotätoveeringuga Adam Roberts käis vargil 28 Illinois' laohoones Foto: SCANPIX

Kurjategija elu ei sobi kõigile - sa pead olema käbe, visa ja mingil määral intelligentne. Ajakiri People valis välja kurjategijad, kellel olid olemas kaks eelpoolnimetatud omadust, kuid puudu jäi kolmandast.

Naine, kes ulatas ettekandjale tema enda isikutunnistuse

Kui palju ajumahtu läheb vaja, et mitte anda ettekandjale isikutunnistust, mille sa temalt mõne nädala eest varastasid? Milleks seda üldse kasutada, kui oled 26-aastane ja sul on endal isikutunnistus, mis seda kinnitab? Kuidas niinutikas naine üldse 26-aastaseks sai?

Richard Farrell, maailma parim postiljon

Richard Farrell on postiljon, kellele ei meeldi sugugi posti kohale toimetada. Sellepärast ta mattis 159 vannitäit posti oma tagaõue. Mida ta maha matta ei jõudnud, selle ta põletas. Seda tegi ta siis, kui veetis terve päeva baaris selle asemel, et posti kohale toimetada.

Bradfordi Batmani tõus ja allakäik

Stan Worby ehk Bradfordi Batman saavutas internetis kuulsuse pärast seda, kui ta toimetas vahistamisorderiga sõbra politseijaoskonda, olles ise Batmani kostüümis. Kahjuks, mõni kuud hiljem, tabati tema ja ta sõber garaažist tööriistu varastamas. «Ma pole superkangelane. Ma söön kebabi. Ma ei jookse iialgi kuskile,» ütles Worby varem prohvetlikult ajalehele The Telegraph.

Deandre Irby, kesklääne ninja-trubaduur

Kui veedad oma juuniõhtuid Iowa City tanklas kitarri mängides, jäta oma samuraimõõk koju. Samuti ninjanoad. Kui politseinik relvad Irbylt ära võttis, leidis ta plasku kahtlase pulbriga, mille kohta Irby ütles, et seal on «arvatavasti kokaiin». Siit nõuanne - ole alati teadlik sellest, mis sorti narkootikume sa kaasas kannad.

Mees, kes jättis oma sünnitunnistuse kuriteopaigale

Kummaline, et inimene, kes pühendab oma elu käekottide näppamisele, kannab kaasas sünnitunnistust ja kirjakest oma emalt. 26-aastane Zachary Tentoni suutis need mõlemad asjad maha pillata, kui ta noorelt naiselt käekoti krabas.

Mees, kelle nägu on täis tätoveeritud

24-aastane Adam Roberts käis vargil 28 Illinois' laohoones. Siin on nimekiri ametitest, milles võiks kogu nägu kattev tätoveering kasuks tulla: Insane Clown Posse liige, kitarrist KISSi kaverbändis, professionaalne lastehirmutaja. Murdvaras? Pigem mitte. Eriti Illinois's, kus näotätoveeringuga inimesed on kergelttuvastatavas vähemuses.

Kutt, kes lõi politseinikku, sest arvas, et tegemist on halloweeni-kostüümiga

Kui norid inimestega tüli halloweeni ajal, ei soovita me lüüa kedagi, kes on riides nagu politseinik. Või libahunt. Puhtalt selle väikese võimaluse pärast, et ta võib päriselt olla politseinik. Või libahunt.

Mehed, kes üritasid röövida professinaalset kirveviskajat

Pole mingit võimalust, et mehed, kes otsustasid Robin Irvine'i koju sisse murda, teadsid, et tegemist on professionaalse kirveviskajaga. Nad üritasid magava naise käelt kella ära võtta, mispeale too üles ärkas, voodi kõrvalt tomahoogi haaras ja mehed oma majast välja ajas. Naine halastas neile ja jättis kirve viskamata. «Ma taban kõike, mida sihin,» sõnas ta.

Eriauhind: kõik, kes valisid kogemata hädaabinumbri, kui nad parajasti planeerisid või sooritasid kuritegu

Kõik meist on kogemata taskus oleva telefoniga välja helistanud, kuid peab olema eriline ajukääbik, kui helistad oma tagumikuga politseisse, kui sa parajasti paha peal väljas oled. Seda juhtus tänavu korduvalt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles