Cate Blanchett: mu mees on parim kriitik

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett ja Andrew Upton
Cate Blanchett ja Andrew Upton Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu staari Cate Blanchetti kinnitusel on abikaasa ta parim kriitik.

Blanchett lisas, et ta mees, stsenarist ja näitekirjanik Andrew Upton aitab tal iseendaks jääda, kirjutab Daily Mail.

«Mäletan, et kui 1999. aastal valmis film Briti kuningannast Elizabeth I. Ma mängisin selles peaosa ja kandideerisin Oscarile. Ta ütles mulle, et arvatavasti olen ma filmimaailma tipus viis aastat, siis mu täht kustub. Ma ei võtnud ta kommentaari südamesse,» meenutas Blanchett.

Näitlejanna jätkas, et mees püüdis teda juba varakult ette valmistada ajaks, mil filmitööstus teda enam ei vaja.

«Õnneks pole ta ennustused täppi läinud. Ma olen siiani saanud teha tööd, mis mulle kõige südamelähedasem on. Mulle meeldis uues filmis «Robin Hood» Russell Crowe`iga koostööd teha,» lausus näitlejanna.

Blanchetti sõnul püüab ta end pere ja töö vahel jagada, kuid vahel on see väga raske.

«Meie peres on kolm poega – kaheksane Dashiell, kuuene Roman ja kahene Ignatius - ning oleme mõelnud ka neljandale lapsele», tunnistas staar.

Blanchett jätkas, et ta naudib oma abikaasaga koos töötamist.

«Räägime oma tööst ka kodus vastupidiselt paljudele teistele. Kuna tegutseme meelelahutusalal, siis on meie diskussioonid alati teretulnud. Paljud mu näitlejatest sõbrad ei räägi abikaasaga tööst, kuna kardavad kriitikat. Minu puhul seda ei ole, mu mehe kriitika on alati oodatud,» lausus näitlejanna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles