Juba homme õhtul saab Saku Suurhallis suurejooneliselt ABBA muusikat kuulata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arrival «The Music of ABBA»
Arrival «The Music of ABBA» Foto: promo

Juba homme õhtul esineb esimest korda Eestis kahetunnise kontserdiga maailma parim ABBA tribüütbänd Arrival From Sweden. Kaasa teeb ka muusik ABBA originaalkoosseisust – basskitarrist Mike Watson.

Suurele aastalõpu-show'le avanevad Saku Suurhalli uksed kell 19.00, kontsert kestab 20.00 – 21.00 ja 21.20 – 22.20. Kontserdile luuakse spetsiaalne lavadisain, mille külgedel paiknevad suured LED ekraanid, mis tagavad parima kontsertelamuse kõigile piletiostjatele.

Show, mida pakub publikule Arrival From Sweden, on äravahetamiseni sarnane maailma ühe populaarseima ning enimmüüdud bändi ABBA originaalesinemisega.

Tänu ABBA ametlikule tunnustusele saavad Arrival’i liikmed esinedes kasutada originaalkostüüme ning lavadekoratsioone ja muid elemente.

«The Music of ABBA» Eesti kontserdi korraldaja Tanel Sammu sõnul on Arrivali show kõige tõetruum ABBA kontsert, mida tänapäeval on üldse võimalik kogeda.

«Arrivali solistide hääled ja väljanägemine on identsed ABBA originaalvokalistide omadega. Tribüütbändi heli- ja valguspark näeb välja ja kõlab täpselt nagu ABBA kontsertidel aastakümned tagasi.» sõnas Samm.

Arrival From Sweden on tegutsenud aastast 1995 ja neil on ette näidata kolmkümmend väljamüüdud maailmatuuri, muuhulgas rohkem kui 60 000 pealtvaatajaga show'd Ameerikas.

2014. aastal ilmub bändilt ka ABBA seni avalikustamata laul. Bänd saabub Tallinnasse ligi 20-liikmelise delegatsiooniga reede õhtul.

Tulenevalt publiku suurest huvist on müüki pandud lisapiletid, mida on võimalik veel soetada Piletilevi müügipunktides ja kodulehel ning Statoili teenindusjaamades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles