Eksnaine Charlie Sheenile: palun säästa lapsi ja lõpeta valetamine!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlie Sheen ja Denise Richards plaanisid novembris tütardega Mehhikosse sõita, kuid reis katkestati tehnilistel põhjustel
Charlie Sheen ja Denise Richards plaanisid novembris tütardega Mehhikosse sõita, kuid reis katkestati tehnilistel põhjustel Foto: twitter.com/charliesheen

Charlie Sheeni eksnaine Denise Richards palus mehel laste heaolu nimel lõpetada avaliku sõimamise.

Sheen väitis Twitteris, et Richards keelas tal lastega kokku saada, kuid Richardsi sõnul on tegu alusetute süüdistustega.

«Kas said nüüd sõimamisega ühele poole?» kirjutas Denise esmaspäeval Twitteris, kuid kustutas hiljem postituse. «Ürita väärikust säilitada. Meie lapsed ei pea seda saasta endale kaela saama. Sa oled igati teretulnud meiega jõule veetma. Loodetavasti saad tulla.»

Pole teada, mis täpselt paari vahele tuli, sest alles novembris olid nad valmis koos Mehhikosse perereisile minema. Staarid poseerisid rõõmsalt Sheeni eralennukis, kuid reis katkestati tehnilistel põhjustel.

Varsti pärast seda lahvatas tüli, sest Sheen arvas, et naine ei luba tal tütardega jõule tähistada.

«See pole tegelikult tõsi,» vastas Richards Twitteris fännile, kes küsis, miks ta ei luba Sheenil lastega jõule tähistada. «Ma ei tea, miks ta tahab seda avalikult teha... Ma ei hoia teda lastest eemal.»

Naine lisas: «Emotsionaalselt: olen läbi. Vaimselt: kurnatud. Füüsiliselt: naeratan.»

Sheen ja Richards kohtusid 2000. aastal filmi «Good Advice» võtetel ning abiellusid kaks aastat hiljem. Neil on kaks tütart, üheksa-aastane Sam ja kaheksane Lola. Richards andis lahutuse sisse 2005. aasta märtsis, tuues põhjuseks mehe alkoholi- ja narkosõltuvuse ning vägivallaga ähvardamise. Lahutus jõustus 2006. aasta novembris ja sellega kaasnes kibe kohtuvaidlus tütarde hooldusõiguse üle.

2008. aastal abiellus Sheen Brooke Muelleriga, kellega sai kaksikpojad Bobi ja Maxi. Kaks aastat hiljem andis Mueller lahutuse sisse. 2011. aasta märtsis võttis politsei Sheeni kodust tema pojad ära.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles