Argo Aderi uus pereliige on leidnud oma õnnetu lõpu?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

1. aprill võib ju olla naljapäev, kuid vaevalt kulturist ja seltskonnategelane Argo Ader tänavu 1. aprillil naerda tahtis. Nimelt hakkas Harju maakohus just siis arutama tema süüasja väidetavas kindlustuskelmuses. Staarkulturist end ebameeldivast olukorrast heidutada ei lasknud, sest juba 15. aprillil saabus Argo Aderi ja tema elukaaslase Maarja Kerneri perre uus pereliige, helebeež Audi.

9. novembril juhtus uue aga uue pereliikmega liiklusõnnetus. Nimelt põrutas Aderi pruut Pronksi tänaval tagant sisse Audi Q7`le.

Auto roolis olnud Maarja ei jõudnud reageerida ning sõitis Q7-le oma sama marki autoga sisse. Aderi auto viis puksiir sündmuskohalt ära ning nüüd kükitab õnnetu pereliige juba teist kuud Romu.ee romulas, kus kindlustusseltsid oma riismeid realisserivad ning ootab uut peremeest. Vaata lähemalt SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles