Villu Tamme kuulas ja võrdles: hea uudis olnuks, kui Kerli ise oma looga edetabeli tippu jõudnuks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sam Bailey
Sam Bailey Foto: Kaader videost / Youtube.com

Vanglaametnikust «X Factor» saate selle hooaja võitja Sam Bailey laulis Kerli aastal 2011 kirjutatud lugu «Skyscraper» nii võimsalt, et viis loo Birit muusikaedetabelite tippu. Praeguseks 149 000 korda müüdud singlit kuulanud punkar Villu Tamme aga leiab, et Kerli esituses on lugu siiski palju parem.

Villu Tamme kommenteerib Facebookis lugu nii: «Otsisin ja kuulasin, pagan, Kerli enda lauldud versioon on kümme korda mõnusam kui see praegune müügihitt.

Pole kunagi sellise muusika vastu huvi tundnud, ent paralleelselt kuulates mõjub Kerli ikka kõva vokalistina. See teine moor ähib ja krägiseb murduva häälega stampe ja klišeesid, mida peetakse «väga heaks laulmiseks» ja mis müüvad hästi ning aitavad mingeid superstaarisaateid võita.

Mina ei saa rahva maitsest aru, mul ajab selline laulmine südame pahaks, ausõna, füüsiliselt tunnen kurgus.

Kerli kasutab kah veits neid «hea laulja» nippe, ent kokkuvõttes mõjub palju puhtamana. Seega on see minu jaoks halb uudis, hea uudis olnuks, kui Kerli ise oma looga edetabeli tippu jõudnuks. Häid pühi sellegipoolest!»

Kuula ja võrdle! Kumb versioon on Sinu arvates parem?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles