Täna «Saladustes» lustakas lugu jõuluderikkujast

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Saladused” – Jõuluderikkuja
“Saladused” – Jõuluderikkuja Foto: Kanal 2

Täna kell 20 algav «Saladused» räägib lustaka jõululoo, mis võib kõnetada paljusid peresid. Liina perre tõi jõulude tähistamine korraliku tüli ja naisest sai mehe suguvõsa vaenlane ainult seepärast, et ta tahtis lõpuks ometi oma jõuluõhtut vaid abikaasa ja kolme lapsega veeta.

Igal aastal peab abielupaar vähemalt korra langetama raske otsuse: kumma vanemate juures veeta jõulupühad? Eriti hinnas on Jõululaupäeva õhtu. Kui valitakse ühe poole vanemad, siis võib juhtuda, et teise poole lähedased jällegi solvuvad.

Nii otsustab 32-aastane Liina, et kuna kõik jõulud on veedetud alati tema mehe Raivo vanemate juures, siis sel aastal tahab tema pühasid teistmoodi tähistada ja need oma mehe ja lastega hoopis kodus veeta.

See uudis ei mahu aga kuidagi Raivo vanemate ja sugulaste hinge. Liina otsustab koju jääda, vaatamata mitmetele perekoosolekutele, kus teda egoistiks ning kalgiks jõuluderikkujaks tembeldatakse.

Kui Raivo lõpuks jonnakalt koos lastega ikkagi oma vanemate juurde sõidab, hakkab ta mõistma ka Liina soovi jõulupühad omas kodus veeta. Lihtsalt tema pole kunagi pidanud külas olles lastega tegelema ja nii on kogu raskus olnud alati Liina õlul.

Kui Jõululaupäev aga läbi, otsustab Raivo, et sel aastal ta kolmeks päevaks siiski maale ei jää, see kõik on liiga kurnav, seda enam, et tema kallis kaasa on kodus.

Osades: Marianne Kütt, Erni Kask, Ann Ideon jt.

«Saladused» selle hooaja viimane osa on Kanal 2 ekraanil täna kell 20, kohe pärast «Reporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles