Draakonite kitarrist Erki Pärnoja kontserdil pildistajatest: tegelikult need inimesed ei ole kontserdil käinud ja see on traagiline

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and the Two Dragons esines Rock Cafes täismajale, Erki Pärnoja
Ewert and the Two Dragons esines Rock Cafes täismajale, Erki Pärnoja Foto: Jelena Rudi

Ewert and the Two Dragonsi kitarrist Erki Pärnoja on veetnud mitu kuud kodusel Eesti pinnal ning räägib, et hoolimata draakonite helgetele ja ka pingelistele hetkedele pole mees läbipõlemise äärel kõõlunud.

Kitarrist ning laulukirjutaja Erki Pärnoja ei määratle end üksnes draakonite kaudu: «Seisan küll meeskonnas, aga see pole kogu mu elu,» räägib mees, kes tegutseb veel lisaks kahes muusikalises koosluses: Anna Põldvee Trio ja MaiNekk., vahendab ajakiri Anne & Stiil.

Kohati melanhoolne Erki leiab, et ebaõiglane on see, et õnnetu olek on kunsti sünniks viljakas pinnas: «See on isegi väike ohver, kui keegi kanaliseerib õnnetuse muusikasse, et kümned tuhanded saaksid olla õnnelikud,» räägib Erki, kes tihtipeale elab rasked ajad elus üle just töötades.

Lisaks leiab draakonite kitarrist Erki, et toredat momenti ei ole viisakas pildistada ning see on kohutav kui kontsertidel nii käitutakse: «Bänd tuleb lavale, inimesed seisavad vabaõhukontserdil mu ees ja ma tean - nüüd see algab! Tegelikult need inimesed ei ole kontserdil käinud ja see on traagiline.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles