Kirsti Timmeri lapsele öeldi, et tema ema on mõttetu inimene

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Näosaate finaali saabujad, Kirsti Valdstein-Timmer
Näosaate finaali saabujad, Kirsti Valdstein-Timmer Foto: Viktor Burkivski

Kolme lapse ema, tuntud raadiohääl ning saatejuht Kirsti Timmer pidi hiljuti oma kaheksa-aastase poja Ron'i suust kuulma sõnu, mis ta lausa sõnatuks võtsid.

Nimelt ütles üks väike poiss Kirsti pojale huviringis, et tema isa ütles, et Kirsti Timmer on kõige mõttetum inimene üldse, kirjutab Buduaar.

Kirsti kommenteeris: «Kajakad kisavad ikka kalda lähedal, laev seetõttu oma suunda ei muuda. Samas eks ole ka selliseid drastilisemaid näiteid, ühte sellist olukorda kogesin just eile. No kuidas suhtuda? Mina õpetan lastele kodus, et kedagi ei narrita tema välimuse ega riietuse pärast, et kellegi vanemate ning õdede-vendade kohta ei tohi halvasti öelda. Ja täna räägib mu kaheksa aastane poeg, et tal huviringis tore sõber, kes sai teada, et Roni ema on Kirsti Timmer ja siis tuli sõber ja teatas, et tema isa ütles, et Kirsti Timmer on maailma kõige mõttetum inimene! No mida ma oma pojale ütlen? Et selle poisi isal on väike noku ja suured kompleksid? Et ta on eelarvamustega halvustav inimene? Või, et selline hinnanguid andev inimene ongi õige Eesti mees, selline mõttega, kes kasvatab oma lapsi õigete põhimõtetega ja õige suhtumisega? Täitsa nõutuks võttis. Ütlesin lihtsalt, et ma ei saa kuidagi mõttetu olla, mul on kolm last, ma olen teie ema-see annab mulle päris suure mõtte. Aga sisimas paneks sellisele tropile kes oma lapsele selliseid «mõtteid» õpetab, lihtsalt vasaksirge. Ja ma pole üldse veendunud, et teda kohates ma seda ei tee.»

Kirsti lisas lõpetuseks: «Metsatöllu trummar Marko Atso ütleb õigesti, inimesed arvavad, et kui nemad on sind televiisoris näinud, siis nad tunnevad sind ja teavad täpselt kes sa oled. Ja kui sa neile vastu tulles esimesena tere ei ütle, oled ülbe ja mõttetu. Aga ülbe ja mõttetu ongi lahe olla! Kuldsed sõnad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles