2013. aasta ebatavalised rekordid

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Guinnessi maailmarekordi tsertifikaat
Guinnessi maailmarekordi tsertifikaat Foto: Wikipedia.org

Väljaanne Huffington Post tegi kokkuvõtte 2013. aasta kõige kummalisematest rekorditest.

Maailma kõige laiemad puusad – USAs elav 39-aastane nelja lapse ema Mikel Ruffinelli kuulutati kõige laiemate puusade omanikuks. World record Academy andmetel on naise pihaosa ümbermõõt meeter, kuid puusade laius ulatub 2,5 meetrini.

 «Armastan end just sellisena, nagu olen,» sõnas ameeriklanna.

Maailma kõige karvasem kass – maailma kõige karvasema kassi, kes kannab nime Colonel Meow, karvade pikkus on 22,8 sentimeetrit.

Maailma kõige väiksem naine – Indias elav Jyoti Amge on vaid 63 sentimeetrit pikk, kuid tal on suur unistus. Nimelt tahab ta saada näitlejannaks. Ta alustas oma unistuste täitmiseks sel aastal ülikooliõpinguid.

Maailma kõige pikem mees abiellus – Türgi päritolu 251-sentimeetrine Sultan Kosen abieluus sel aastal naisega, kelle pikkus on 175 sentimeetrit.

Kõige pikem kaksikute sünnivahe – Amy Jones-Elliot sündis neli kuud enne tähtaega. Ta õde Katie sõndis õigel ajal 87 päeva hiljem. Mõlemad lapsed olid ebatavalisest sünnist hoolimata hea tervise juures.

Suurim pulmapidu – Sri Lankal leidis aset maailma suurim pulmapidu. Sellel osales lisaks pruutpaarile 126 pruutneitsit, 25 isameest ja 23 lilleneiut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles