«Kodutunne» saadab korda jõuluime ja kingib homme ühele perele päris oma kodu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kodutunne» pere
«Kodutunne» pere Foto: Kanal 2

Homme sünnib Kanal 2 ekraanil üks väike jõuluime! Kell 20:30 algavas südamlikus saates saab üks pere päris oma kodu. Meie hulgas on palju neid, kes saatuse tahtel on jäänud oma kodust ilma või, kellel pole seda kunagi olnudki. Nüüd saab ühe pere unistus teoks!

Oktoobris kogus «Kodutunne» kokku kõik need Eesti pered, kes on oma kodu õnnetul põhjusel kaotanud või, kellel pole kunagi päris oma kodu olnudki.

Kell 20:30 on ekraanil Anneli Lahe juhitud saade, kus üks väljavalitud pere saab enda jõulud juba uues, 45m2 täielikult renoveeritud ja sisustatud majaosas sisse seada.

Järvakandis asuva elamispinna juurde kuulub ka tükike maad, kus peenart pidada ja lilli kasvatada. Kohalik vallavalitsus hoolitseb selle eest, et uutel elanikel oleks vastavalt vajadusele töökohad, lasteaia- ja koolikohad.

«Kirju tuli meile sadades. Sõelale jäi neist aga kümmekond, sest saame aidata vaid neid, kes seda ka ise väga tahavad, on valmis jätma oma mineviku seljataha ja alustama uut elu puhtalt lehelt ja uues kohas,» räägib saatejuht Anneli Lahe.

«Seisime silmitsi näiteks olukorraga, kus lapsevanema rolli oli enda peale võtnud laps, kelle appihüüde peale ka kohale sõitsime. Olime valmis neile pakkuma kodu ja uut elu. Ema seevastu ei leidnud endas jõudu olla lapsevanem ja käituda laste soove ja heaolu silmas pidades,» toob saatejuht näite ootamatutest takistustest.

Kes on siis see õnnelik inimene, kes saab sel aastal jõulud ja aastavahetuse päris oma kodus vastu võtta, selgub juba homme kell 20:30 südamlikus saates «Kodutunne».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles