Kes on modellisaate Sandra nunnu silmarõõm?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tipp ja Täpp avasid ühise fotonäituse, neid intervjueeris Anu Saagim. Tippmodellisaatest tuttav Sandra koos boyfriendi Siim-Sten Palmiga
Tipp ja Täpp avasid ühise fotonäituse, neid intervjueeris Anu Saagim. Tippmodellisaatest tuttav Sandra koos boyfriendi Siim-Sten Palmiga Foto: Harry Tiits

Saate «Eesti tippmodell» võitstleja Sandra avalikustas, et tema poiss-sõber on jalgpallurina leiba teeniv Siim-Sten Palm, kelle vend, Ott-Sander Palm, käib lauljatar Getter Jaaniga.

«Oleme Siim-Steniga koos olnud ametlikult kuu aega, kuid suhelnud oleme palju pikemalt ning tänu sellele, et oleme pidevalt ninapidi koos, tundub nagu oleksime suhtes olnud juba kuid,» ütles Sandra Õhtulehele. «Siim-Sten teenib oma igapäevast leiba jalgpalliga, mängides Eesti meistriliigas ja lisaks kuulub Eesti U21 jalgpalli koondisesse.»

Noored ja armunud veetsid laupäeval aega ka Butterfly lounge'is, kus teineteiselt ei saadud ei pilku ega käsi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles