Täna «Eesti tippmodellis» – 70-aastase kehastamine ja ühe tüdruku katkenud närvid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti Tippmodell» 10. saade, Triobet
«Eesti Tippmodell» 10. saade, Triobet Foto: Kanal 2

Täna peavad «Eesti tippmodelli» osalejad heitma pilgu tulevikku ja oma vanadusega silmitsi seisma. Millised näevad noored naised välja siis kui nende turjal on 70 eluaastat? Väljahääletusel ütlevad ühe tüdruku närvid üles. Kas see saabki talle saatuslikuks?

Modellidel tuleb ülepeakaela sukelduda nende jaoks täiesti tundmatusse maailma. Esimesel fotosessioonil peavad nad kehastama iseennast hallipäise vanaprouana, kes joob nooruse eliksiiri.

Grimmiruumis on tunda ärevust, sest muutuv välimus mõjub mõnelegi shokeerivalt. Ootamatult kaela sadanud eluaastate koorem raskelt õlgu rõhumas, peavad tüdrukud Indrek Arula fotoaparaadi ees veenvalt etendama elus juba kõike näinud inimese väsimust ja masendust.

Teisel pildistamisel peavad tüdrukud poseerima spordikalendri jaoks. Enne tippfotograaf Kalle Veesaare objektiivi ette astumist tuleb modellihakatistel mainitud aladega tutvust teha ning neid juhendavad tuntud Eesti sportlased ja tipptreenerid: korvpallur Gert Kullamäe, jalgpallur Martin Reim, vehkleja Irina Embrich, vabavõitleja Ott Tõnissaar, tennisist Rene Busch, ameerika jalgpallur Villu Jahimaa ja purilaudur Johannes Ahun.

Igal neiul tuleb anda endast parim kahes erinevas spordialas.

Väljahääletusvoorule vastu minnes teavad tüdrukud, et sel korral peab keegi kindlasti lahkuma.

Stuudios kohtunike ees seistes ütlevad ühe tüdruku närvid üles ja ta lahkub veel enne kui kuuleb kohtunike otsust. Kas see saab talle saatuslikuks ja tal tulebki koju minna?

 «Eesti tippmodell» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast Tuuli Roosma «Saladusi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles