Põlva poistebänd Winny Puhh annab järgmisel reedel aasta viimase ja puise kontserdi

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Winny Puhh rokkis Rock Cafes
Winny Puhh rokkis Rock Cafes Foto: Jelena Rudi

Järgmisel reedel, 20. detsembril leiab Tallinnas, Von Krahli teatri baaris aset pidudesarja «Featuring:» aastalõpupidu, mis toob kahel korrusel publiku ette tervelt kuus suurepärast muusikalist kooslust ning 4 DJ-d, et tähistada vabaajakaupluse headshop.ee avamist, levitada jõulurõõmu ja teha kokkuvõtteid lõppevast aastast.

Seekordse peo peaesinejaks on maailma kuulsaim, moekaim ja armastatuim Eesti bänd Winny Puhh, kes toob Von Krahli lavale akrobaatikanipid, mille sarnaseid seal kindlasti ühegi kontserdi raames nähtud pole.

Lisaks muule atribuutikale ehitatakse spetsiaalselt Winny Puhhi tarbeks Von Krahli kahekordne lava.

Surematute superhittidega ennast maailma muusikaajalukku raiunud kurikuulus Põlva poistebänd kavatseb ansambli administraatori ja kitarristi Jürnas Farmeri sõnul seekord publikut rabada erakordselt puise etteastega.

«Kõik esitlusele tulevad lood on need samad vanad lood, mida me ikka käianud oleme, mitte midagi uut. Puine saagimine. Üldse mulle tundub, et see bänd on kuidagi alla käinud,» ütles Farmer.

Kui erinevaid elektroonilise muusika alamstiile võimsateks live-esinemisteks kokku segav Systeam on «Featuring:» – pidudel varemgi üles astunud, siis 2010. Aastal kokku tulnud Skeleton Race´i jaoks on see alles teine ametlik esinemine.

Skeleton Race koosneb neljast kamraadist, kes koos helisid treinud terve oma teadliku elu, sealhulgas gruppides Stem ja Macondo. Tulemuseks on tihedalt mätsiv arusaam muusikast, elust ja enesest, mis arenenud läbi grunge, popi, metali ja psühedeelia.

Ansamblite eel ja vahepeal keerutab plaate Featuring: - sarja sõprusfestivali Mõisa Karneval inimvedur Mihhail ning pärast ansamblite etteastet lõppu haarab ohjad enda kätte Härra Raul Saaremets isiklikult.

Von Krahli teisel korrusel astuvad muusikasõprade ette aga elektroonilisemat muusikat viljelevad esinejad: etteastetega esinevad kodumaised Raakel Bloody Raakel ja Sequouia ning külalisesinejana Berliinis resideeruv Freedel da Flame.

Plaadimängijate taga võtavad kohad sisse Kaur Kareda ja Artur Sanglepp.

Aasta esimene ja ühtlasi aasta viimane «Featuring: headshop.ee» toimub reedel, 20. detsembril Tallinnas, Von Krahli teatri baaris (Rataskaevu 10) algusega kell 22:00.

Pilet üritusele maksab 10 eurot ning võimas ja suurejooneline pidu kahel korrusel kestab hommikuni (05:00).

Täpsem info SIIN.

Üritus Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles