Elu24 video: USA fännid sõitsid 600 miili, et Metsatöllu näha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Metsatöll läks novembri alguses USA tuurile, mille käigus andis 35 päeva jooksul 32 kontserti. Täna saabus bänd tagasi kodumaale ning rääkis Elu24-le oma kogemusest.

Bändimehed jäid tuuriga väga rahule, sest nende kontserdid meelitasid kokku igat masti austajaid.

«Meil oli palju uusi linnu. Seekord läksime me teistmoodi. Meil ei olnud Hollywoodi sees, aga oli Texas ja Florida... Hästi põnev oli ja saime aru, mis seal USAs tegelikult toimub ja mis inimesed seal on,» rääkis Marko Atso.

«Inimesed on natuke teistsugused. Nad lähevad ilma alkoholita käima väga hästi, kohe algusest peale. Selles mõttes on Euroopal ja Ameerikal vahe sees. Ja mingid lood, mis Euroopas toimivad, ei toimi USAs,» lisas ta.

Solist Markus Teeäärele meeldis väga see, et metalajakirjadest tulid ajakirjanikud sageli just nende pärast kohale. Metsatöllu trump olevat see, et nendesugust bändi USAs ei ole.

Kontsertidel oli ka fänne, kes sõitsid nende pärast maha 600 miili. Lisaks igas vanuses eestlasi. Nii mõnedki kohalikud rääkisid eesti keelt, sest hakkasid seda õppima just Metsatöllu pärast.

Vaata lähemalt Elu24 videost:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles