«Mu nimi on Depp, Johnny Depp»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp võtteplatsil
Johnny Depp võtteplatsil Foto: SCANPIX

Praegu Itaalias Veneetsias filmitavas uues linateoses  «The Tourist» on peaosas Hollywoodi staarid Johnny Depp ja Angelina Jolie.

Eile Püha Markuse väljakul filmitud stseenides oli Deppil seljas valge smoking, kirjutab Hollywood Reporter.

«Deppi nähes tekkis tunne nagu oleksime James Bondi filmi võtetel. Tal oli seljas valge smoking, mis oli sarnane kunagi Bondi kehastaja Sean Connery seljas olnud smokingule. Kõik oli ilus ja kena, kuid ta soeng rikkus üldmulje,» laususid filmi võttegruppi liikmed.  

Sellist smokingut kandis Connery 1964. aastal valminud Bondi-filmi «Goldfinger» kasiinostseenis.

Depp kuulis ta välimuse kohta tehtud märkust ning vastas: «Mu nimi on Depp, Johnny Depp», viidates James Bondi klišeele.

Ka kerkis üles küsimus, et kas Depp sobiks Bondi mängima.

Depp mängib filmis «The Tourist» ameeriklast, kes otsib pärast luhtunud suhet lohutust Veneetsias. Ta kohtub seal Interpoli agendi  Cara Masoniga (Angelina Jolie), kes aitab tal tabada kriminaalist ekskallima.

Depp ja Jolie ei  ole varem koos töötanud. Näitlejate kinnitusel on neil hea kontakt tekkinud ning kõik on kulgenud sujuvalt.

 «The Tourist» peaks kinodesse jõudma 2011.aasta veebruaris.

 Sean Connery fotot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles