Elu24 kutsus külla Nele-Liis Vaiksoo!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim ja Nele-Liis Vaiksoo
Anu Saagim ja Nele-Liis Vaiksoo Foto: Toomas Huik

Elu24 toimetuses on külas näosaates väärikale neljandale kohale platseerunud särtsakas lauljatar Nele-Liis Vaiksoo. Nele-Liisi külaskäigule saavad kuulajad-vaatajad kaasa elada live'ina Elu24 lehelt. Lauljatar ootab ka lugejate küsimusi! Võid need jätta meie kommentaariumisse.

Nele-Liis Vaiksoo alustas muusikuteed 1990ndatel ETV tütarlastekoori liikmena. Kooriga esineti paljudes Euroopa maades, aga ka Iisraelis, USAs jm.

Aastal 2000 võitis ta ETV laulukonkursil «Laulukarussell» neljanda koha.

1998. aastal osales Nele-Liis Linnahallis muusikali «Kuningas ja mina» kooris. Kuid juba 2000. aastal, valiti ta 16-aastaselt kehastama  muusikali «Vampiiride tants» peaosalist Sarah’t.

2008-2010 mängis ta 382 korda sama osa Saksamaal, Oscari-võitja Roman Polanski lavastuses «Tanz der Vampire». Sellest muusikalist on pärit ka laul «Öölaps», mis kõlab siiamaani Eesti raadiotes ja valiti raadio Elmar poolt läbi aegade 1000 parima eestikeelse laulu konkursil suurepärasele seitsmendale kohale.

Kokku on lauljatar esinenud enam kui 20 muusikalis, millest tähtsaimad on: «Shrek» (Fiona), «Mary Poppins» (Mary Poppins), «West Side Story» (Maria), «Tuhkatriinu» (Tuhkatriinu), «Cats» (Jemima/Rumpleteaser), «Fame» (Serena Katz), «Oliver!v (Bet), «Pipi Pikksukk» (Pipi).

Muusikali «Miss Saigon» (Kim) on ta esitanud nii Eestis kui ka reisinud sama lavastusega Saksamaal ja Luxemburgis. Sel suvel astus ta üles pintsess Belle'i rollis Roman Baskini lavastuses «Suveunistused». Lisaks on andnud ta oma hääle Disney animafilmidele «Rapuntsel» (Rapuntsel) ning «Lõvikuningas» (Nala).

Uuel plaadil kõlavad imekaunid hitid nii Eestis lavastatud muusikalidest, nagu «Hüljatud», «Cabaret» ja «Cats», kui ka eestlastele ehk natukene vähem tuntud muusikalidest nagu «Jekyll and Hyde» ning «Funny Girl».

Koos näosaate kaasvõistleja Koit Toomega kõlab plaadil laul «Taevasse kirjutatud» Elton Johni muusikalist «Aida». Kokku on plaadil 12 laulu, millest enamus on eestikeelsed. Ja loomulikult ei puudu plaadilt ka legendaarne duett Jassi Zahharoviga «Öölaps».

Nele-Liisil on poeg Filipiinidelt pärit näitleja Rommel Singsoniga. Nele-Liis Vaiksoo isa on arhitekt Raul Vaiksoo.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles