Video: Hiinas tegi ostelmisest stressis mees ostukeskuses enesetapu

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiinas tegi ostlemisest stressis mees enesetapu
Hiinas tegi ostlemisest stressis mees enesetapu Foto: Youtube

Hiinas Jiangsu provintsis Xuzhous lahkus üks mees vabatatlikult elust pärast seda, kui ta kallim tegi ettepaneku veel ühte poodi minna.

Ostukeskuse turvakaamerate lindistuselt on näha, kuidas 38-aastane Tao Hsiao käib koos kallimaga mööda poode, kirjutab Daily Mail.

Pärast viit tundi šoppamist nõudis mees, et nad koju läheksid.

Kaasostlejad kuulsid, kuidas mees oli naisele öelnud, et neil on juba rohkem kaupa, kui nad kanda suudavad. Naine nõudis, et nad veel ühte poodi külastaks, kuna seal on kingade odav müük.

«Mees ütles naisele, et tal on juba piisavalt jalatseid, rohkem kui ta suudaks neid terve elu jooksul kanda ning on mõttetu rohkem kingi osta,» sõnasid juhtumi tunnistajad.

Naine hakkas meest süüdistama jõuluootuse rikkumises ning nendevaheline sõnasõda aina paisus.

Naine pani suu kinni alles siis, kui mees ostukotid maha viskas ja kõrgelt platvormilt alla hüppas, lõhkudes keskuses olnud kunstkuuske ja ehteid.

Allkorrusel olnud ostlejad põgenesid paanikas.

Kohale kutsutud parameedikute sõnul hukkus Tao silmapilkselt.

«Ta surnukeha viidi ruttu minema. Ta maandus esmalt ühele poele ja alles siis põrandale. Mitte keegi tema kukkumise tõttu kannatada ei saanud,» sõnas ostukeskuses esindaja.

Ta lisas, et tegemist oli traagilise intsidendiga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles