150-kilogrammine vägistaja oleks võinud oma ohvrid surnuks muljuda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
150-kilogrammine vägistaja oleks võinud  oma ohvrid surnuks muljuda
150-kilogrammine vägistaja oleks võinud oma ohvrid surnuks muljuda Foto: SCANPIX

Austraalias sai vanglakaristuse ülekaaluline vägistaja, kes oma suure kehaga oleks oma ohvrid äärepealt surnuks muljunud. 

27-aastane Noureldin Derwish esitles end kohtus kui rahvusvaheliselt tegutsevat narkoärimeest, multimiljonäri ja allmaailma «paksukest», kirjutab news.com.au.

Ta sõnas ühele oma ohvrile, et teadis, kus terroriorganisatsiooni Al-Qaeda endine juht Osama bin Laden end varjas.

Mees röövis kaks naist, keda ta endaga seksima sundis. Ohvrid sõnasid kohtus, et nad oleks peaaegu lämbunud, kui 150-kilogrammine mees neid vägistas.

Kohus mõistis mehe 13 süüdistuspunktis süüdi, kaasa arvatud vägistamine, ebaseaduslik vangistamine ja tapmisega ähvardamine.

Mehe esimene ohver oli 17-aastane tüdruk. Ta pani neiu käeraudadega Fawkneri hotellis voodi külge ja vägistas ta. Vägistamine leidis aset veel neljal korral.

Ta hoidis naist kinni seitse tundi.

Mees lähenes tüdrukule 2010. aasta septembris ja pakkus talle narkootikume, küsides tasuks seksi. Derwish nimetas end siis Aliks.

Tüdruk keeldus ning ütles mehele vale nime. Mees sai aga tüdruku tegeliku nime ja mobiilinumbri teada ning helistas talle. Ta ähvardas tüdrukut ja ta perekonda Egiptuse maffiaga, kui tüdruk talle ei allu.

Nad kohtusid ning ta käskis tüdrukul käituda, nagu ta oleks tema kallim. Ta viis tüdruku siis Fawkneris Formula 1 hotelli. Tüdruk pääses pärast vägistamisi minema, kuid mees kontakteerus temaga uuesti ning ähvardas uuesti Egiptuse maffiaga, kui ta juhtunust kellelegi midagi räägib. 

Mees kohtus oma teise ohvriga, kes oli 23-aastane, 2011. aastal.

Derwish pakkus sellele tüdrukule tööd ühes endale kuuluvas stripiklubis. Kui tüdruk keeldus, siis pakkus talle töökohta olematus firmas.

Kui naisele ka see ei meeldinud ja ta ei olnud nõus ka seksima, pakkus mees talle kolme miljonit Austraalia dollarit.

Derwish ütles hiljem kohtus, et ta ei tahtnud selle naisega seksida, vaid kontrollis, kas ta oleks olnud sobiv kandidaat tema firmas töötama.

Lõpuks sõnas ta naisele, et ta on rahvusvahelise mainega kokaiiniärimees. Ta ähvardas tappa tüdruku perekonna, kui ta ei allu korraldustele. Samuti sõnas mees, et ta sugulane otsib endale seksiorja. Mees sundis tüdrukut kaks korda kaitsmata vahekorda ning tegi sellest videod, mille ähvardas avalikustada. 

Kohtunik Gabriele Cannoni sõnul said mõlemad ohvrid psühholoogiliselt kannatada.  

Kohus määras esmalt Derwishile 12 aasta ja kolme kuu pikkuse vanglakaristuse, kuid ta saab esitada palve tingimisi karistuseks pärast kaheksa aasta pikkust karistuse kandmist.

Ta jääb kogu eluks seksuaalkurjategijate registrisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles