Galerii! Heliloojad tõid veel viimasel hetkel loomingut Eesti Laulu konkursile, kokku laekus 189 laulu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 9. detsember kell 15.00 tiksus täis laulude esitamise tähtaeg lauluvõistlusele Eesti Laul ning mitmed muusikud tõid oma lood võistlusele veel viimasel hetkel.

Kokku laekus Eesti Laulu konkursile 189 muusikapala, mis tõi uue rekordi.

Edasi valib muusikaasjatundjatest žürii saadetud palade hulgast 20 parimat, mis pääsevad kahte poolfinaali.

Kui eelmisel aastal esitati võistlusele koguni 157 lugu, siis sel aastal laekus 189 laulu. Koos täna laekunud lauludega on kuue aasta jooksul lauluvõistlusele esitatud 910 muusikapala.

Kõik poolfinalistid avalikustatakse 12.12.2013 ETV saates «Ringvaade».

Eesti Laul 2014 produtsendi Heidy Purga kommentaar: «Eesti Laul toimub sel aastal juba kuuendat korda ja on alati olnud avatud kõikidele eesti muusikutele. See, et laule on sel aastal laekunud rekordarv, annab tõestust Eesti Laulu vajalikkusest ning olulisusest. Tänusõnad siinkohal kõikidele, kes oma muusika meile saatsid. Nüüd töö alles algab.»

Võistluse Eesti Laul 2014 ajakava:

Žürii valib esitatud laulude hulgast 20 parimat, need tehakse avalikuks hiljemalt 13. detsembril 2013. Esimene poolfinaal on 14. veebruaril, teine poolfinaal 21. veebruaril. Finaal toimub 1. märtsil 2014 Nokia Kontserdimajas.

Suur hulk laule esitati viimasel tunnil. Telemaja fuajees oli näha mitmeid tuntud ja armastatud artiste, osalejate nimistusse lisandus ka uusi kõlavaid üllatajaid.

Viimasel minutil lugude esitajate seas olid muusikud Merlyn Uusküla, Margus Vaher, Maiken, Ithaka Maria Harito ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles