Mehelikult käriseva häälega Margus Vaheril ilmus džässi-ja rokihõnguline album «Kui me kohtusime»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Vaher
Margus Vaher Foto: SCANPIX

Margus Vaheri värske album «Kui me kohtusime» on laulja juba neljas täispikk plaat.

Uuelt helikandjalt leiab 12 laulu, millest kuue puhul on tegu laulja enda autorlusega.

«Käesolev aasta on minu elu seni parim. Tunnen, et lõpuks ometi olen loominguliselt täielikult avanenud ja inspiratsiooni on palju nii uute lugude kirjutamiseks kui elus üldisemalt», ütles laulja.

«Tahtsin seekord pakkuda kuulajale midagi erilist ja veidi teistmoodi» – nii on plaadi pealkiri inspireeritud Sulev Olli luulekogust «Printsessi voodikohendaja päevaraamat», millelt kõlavad albumil laulude vahel Priit Võigemasti esituses kolm vimkaga luuletust!

Hedvig Hansoni esimesed muljed plaadist: «Hea on kuulata Vaheri mehelikult kärisevat häält, milles on ühtaegu tajutav nii seksapiil kui sisemine haavatavus.»

Plaadil löövad põhikoosseisus muusikutena kaasa Jaan Jaanson (kitarr), Rain Rämmal (klahvpillid), Kaarel Liiv (bass), Dmitri Nikolajevski (trummid).

Albumil lööb kahes loos kelmika naisvokaalina kaasa Vaheri kauaaegne sõber Inger Lilles.

«On äge tunne, et kuus kuud produktiivset tööd stuudios on jõudnud tulemuseni ning saan enda austajaid ja fänne tänada uue muusikaga,» on Vaher rahulolev.

Seoses tiheda kontsertgraafikuga detsembris, toimub plaadi kontsertesitlus jaanuaris.

Kuula ka rokiseid helinäiteid uuelt albumilt «Kui me kohtusime»!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles