Lindsay Lohan lasi Paris Hiltoni venna läbi peksta?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barron Hilton (valges särgis) sai Lindsay Lohani renditud häärberis peksa
Barron Hilton (valges särgis) sai Lindsay Lohani renditud häärberis peksa Foto: SCANPIX

Paris Hiltoni vend Barron Hilton, kellele tungiti reede hommikul kallale, usub, et rünnaku taga oli Lindsay Lohan.

Lindsay oli linnas kunstifestivali tõttu ning ta korraldas peo, kuhu ühel hetkel ilmus 24-aastane Barron, vahendab TMZ. Kui häärberis hakkasid ringlema jutud, et Barron olevat Lindsayst selja taga halba rääkinud, tuli Lindsay koos oma poiss-sõbraga temaga rääkima. Siis ründaski mees Barronit.

Politsei vestles Barroniga pärast intsidenti. Ta polnud kindel, kes teda ründas, kuid oli veendunud, et käsu selleks andis Lindsay.

Lindsay olevat Barronit ähvardanud: «Kui minust s*tta räägid, siis sa pead väärilise palga saama.» Selle peale hakkas tundmatu mees teda peksma. Barroni sõnul õhutas Lindsay ründajat kogu rünnaku vältel.

Lindsay isa Michael eitas tütre seotust juhtunuga ning väitis, et Lindsay lahkus peolt ammu enne intsidenti. Lindsay eitab samuti rünnakuga seotud olemist, ehkki TMZ valduses olevas videos on selgelt näha, kuidas ta vahetult pärast intsidenti verise Barroniga räägib. Video paneb seega Lindsay alibi suure kahtluse alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles