Anna-Maria Galojan aitab Londonis korraldada missivõistlust

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojan oma kodus.
Anna-Maria Galojan oma kodus. Foto: Stanislav Moshkov/Bravo!

Kuigi «Miss Estonia» on Eestis oma populaarsuse minetanud, aitab Londonis resideeruv staarpoliitik Anna-Maria Galojan seda traditsiooni jätkata.

Nimelt plaanib Anna-Maria sõbranna Jana Rozkina korraldada Londonis «Miss Estonia UK» konkurssi, kuhu on osalema oodatud kõik ilusad Eesti neiud, vahendab Naisteleht.  Eesti neiud, kes on vähemalt 165 sentimeetrit pikad ja kannavad rõivasuurust 8 või 10.

Anna-Maria hakkab selle ürituse juures abiks olema nõu ja jõuga, et iludusvõistlus tuleks väärikas ja võimalikult eestipärane. Staarpoliitik osaleb ka žüriitöös.

«Kindlasti hindan peale välise ilu ka neidude sisemist kaunidust,» avaldab Anna-Maria . «Meie eesmärgiks on tutvustada maailmale šarmantseid ja tarku Eestimaa neide.»

Praegu on käimas casting'ud ja kõigil on võimalus end veel kirja panna. «Miss Estonia UK» toimub tuleva aasta aprillis ja võitjad saavad auhinnaks meeldejääva puhkuse, kallid ehted või professionaalse fotosessiooni.

Võistlusele saab end registreerida missussr.co.uk/apply/

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles