Woods ja Nordegren lahutavad Rootsis?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods ja Elin Nordegren
Tiger Woods ja Elin Nordegren Foto: SCANPIX

Asjatundjate hinnangul võivad skandaalne golfar Tiger Woods ja ta rootslannast abikaasa Elin Nordegren Rootsis lahutuse sisse anda, et võimalikult vähe nende elu detaile avalikusse jõuaks.

Väidetavalt on Woods juba palganud maailma ühe tuntuima advokaadi, et saada laste hooldusõigust, kirjutab The Telegraph.

Kinnitamata andmetel kolib Elin Nordegren tagasi Rootsi, kus ta on juba mõnda aega lasknud ühte villat renoveerida.

Paari lahkuminekus on keskseks küsimuseks nende kaks last – kolmene Sam ja 14-kuune Charlie.

Woodsile lähedase allika teatel tahab paar laste hooldusõiguses kokkuleppele jõuda ning ei soovi skandaalset lahkuminekut.

Oletatakse, et Nordegren saab lahutusega kuni 300 miljonit dollarit (3,5 miljardit krooni).

Tiger Woodsi eraelu ja spordikarjäär varises kokku möödunud aasta novembris, kui ta Floridas oma kodu juures varajastel hommikutundidel autoga vastu puud sõitis.

Väidetaval põhjustas selle tema ja ta naise vaheline vaidlus teemal, kas mees peab armukesi. Avalikusse on ilmunud üsna suur hulk naisi, kes väidavad, et neil oli Woodsiga suhe.

Tiger Woods tegi pärast seda golfis vaheaja, läks sõltuvusravile ning vabandas avalikult oma perekonna ja lähedaste ees.

Woods tuli golfi tagasi aprillis, kui osales USAs Georgias toimunud võistlusel, kus saavutas neljanda koha.

Elin Nordegren ei olnud seal Woodsi toetamas, kuna tema arvates alustas mees uuesti golfiga liiga vara.

Woods ütles pärast psühhoteraapiat, et on valmis abielu kestma jäämise nimel pingutama ning siiani on lahutusest minimaalselt juttu olnud.

Lähedaste andmetel ei ole Woods ega Nordegren veel ametlikku lahutust sisse andnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles