Naera puruks! Õpi rullnokkadelt, kuidas tüli norida, naisi sebida ja viina visata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õppevideo «Eastern European Men School», kus saab õppida tüli norimist, nõrgema vastase valimist ja viina joomist
Õppevideo «Eastern European Men School», kus saab õppida tüli norimist, nõrgema vastase valimist ja viina joomist Foto: Kaader videost / Youtube.com

Youtube'is kogub populaarsust marunaljakas video, kus Ida-Euroopa mehed õpetavad mehi inglise keeles mõnusa aksendiga, kuidas tüli norida, kaklusele vahele segada, nõrgimat vastast leida ja naisi sebida.

Lisaks saab videost näpunäiteid, kuidas ka täispeaga kihutada ning korralikult viina visata nii, et tekiks põhjalik kaklus.

Videost saame teada, et naine on sama hea kakluspartner kui mees ning lohutatakse, et see on naise enda probleem, et ta nõrk on.

Muide, saame teada, et teadvuse kaotanud tüdruk ei ütle kunagi seksile ei, seega ei lähe see ka vägistamisena arvesse.

Video selgitab, et kooli harud on ka Eestis, Leedus, Poolas, Lätis, Venemaal ning plaan on laieneda ka Londonisse ja Dublinisse.

Rohkem taustinfot video kohta leiab SIIT. Sait avab tagamaad, et marunaljakas video on reklaamiks uuele märulifilmile «Redirected»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles